Krešo Beljak je moj novi politički idol!

Jurasic park batleAjme koji urnebes! Krešo Beljak je moj novi politički idol! S njim u vatru i vodu! Provalio u Narodnu koaliciju, iskoristio njenu idealističku naivnost, zdipio na brzaka pet mandata kao pet kazetofona, i pobjegao preko granice! To je majstor!! :smokin:

Milanovisti su ionako u rasulu, nakon što im je vođa objavio da je umro a oni još ne vjeruju. Postoje glasine da među njima postoji nekolicina koja se još nije kandidirala da postanu kalif nakon kalifa, ali je sve to ionako nesporazum jer je stari kalif ionako već odredio nasljednika i tu se nema što vrdat!

Beljakisti, kojima će se opet pridružiti eko-gerilka iz Mustafine Klade nakon lažnog napada s desna, svojim partizanskim manevrom omogućavaju plenkistima da razbiju božinovce!

Na lijevom krilu, zidari imaju više frakcija nego osoba, frankisti i slobodnjaci se zasad drže samozatajno, pojavili su se iznenada ponovo i frontaši i napali konzumiste. Banditoski ilegalci rovare na neoslobođenom teritoriju kao i uvijek. Na desnici hasanbegovci se dure da ih plenkisti ne cijene dovoljno. Osamnaest stranki vrtnih patuljaka se buni da su ih zakinuli za oko pola milijuna glasova.

Eto, zato smo se borili za višestranački sustav i slobodu medija! 🎉

Pa zaboravite konačno ustaše, partizane, četnike, baliste, belogardejce, zelenaše idr. – spektaktl se odvija pred vašim očima! Oćemo izbore obavezno barem svakih 10 mjeseci!

Oglasi

O autoru Zoran Oštrić

Osobni blog: http://zoranostric.blog.hr
Ovaj unos je objavljen u izbori, politika, satira. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s